Бісквіт

Привіт! Нещодавно я спробувала приготувати бісквіт за новим рецептом і, хочу сказати, що це дуже просто!
Він дуже смачний, тому  рецепт я залишу нижче.
Рецепт
Інгредієнти:
5 яєць
250гр цукру
250гр борошна
сода погашена оцтом
Приготування:
За допомогою міксеру збити яйця та цукор, щоб маса збільшилася щонайменше вдвічі. Після чого додати соду погашену оцтом та знов ретельно перемішати. Під час збивання міксером невиликими порціями додавати борошно в тісто.
Суміш налити в форму та випікати в духовці за температури 180 градусів 40-45 хвилин.
Коли бісквіт буде готовий можна розрізати його навпіл, або втричі та змазати кремом, після чого прикрасити.
Смачного!

Коментарі